Belgien
Lies Debruyne
Projektkoordinator
ILVO
WP9 bly
Master i lantbruksteknik, PhD i mikrobiologi, och för närvarande seniorforskare i forskargruppen om lärande och interaktiv innovation vid EV ILVO i Belgien. Involverad i olika europeiska projekt (AgriDemo-F2F, DESIRA, Fairshare, i2connect, ClimateFarmDemo, FarmLIFE) med fokus på nätverkande, lärande och kompetensutveckling av rådgivare, jordbrukare och andra AKIS-aktörer.
Serbien
Vladislava Grbović
WP9
Biosense Institute
WP 9 Kärnpartner
Vladislava har en kandidatexamen från University of Novi Sad, Faculty of Business in Services, och en magisterexamen från Faculty of Tourism, där hon specialiserat sig på Eco Villages. Med en rik yrkesbakgrund har hon flera års erfarenhet av att arbeta med internationella företag. Hon har aktivt deltagit i planering, tillämpning och genomförande av nationella och internationella projekt, tagit hand om eventorganisation och support.
Serbien
Milica Trajković
WP9 och WP8
Biosense Institute
Kärnpartner i WP9 och WP8 Leader
Som chef för Center for Innovation and Business Development är Milica en certifierad PMI Project Manager Professional (PMP) specialiserad på EU-finansierade projekt, med fokus på digitalt jordbruk och IKT för värdekedjan AgriFood. Hon skapar aktivt partnerskap, leder konsortier och guidar institutet genom hela projektets livscykel. Milica kopplar samman vetenskapliga ansträngningar med AgTech marknadstrender och navigerar i skärningspunkten mellan forskning och industritrender.
Serbien
Dajana Vujaklija
WP8
Biosense Institute
WP8-ledare
Dajana är en senior expertmedarbetare och utmärker sig i att utveckla och koordinera spridnings-, kommunikations- och marknadsföringsstrategier. Med en robust bakgrund förbättrar hon varumärket/projektets synlighet. Hon är projektledare i olika europeiska projekt och har expertis i att skapa effektiv organisatorisk exponering. En social mediaexpert med 9 års erfarenhet, hon utvecklar och hanterar sociala mediestrategier skickligt för effektfulla resultat.
Serbien
Isidora Čolić
WP8
Biosense Institute
WP8-ledare
Isidora, som bedriver en LLM i mänskliga rättigheter, är en junior expertassistent på BioSense, och bidrar till europeiska projekt. Med en bakgrund inom ideell industri och arbetar med sociala utvecklingsprojekt, har hon erfarenhet av att skapa projektförslag, koordinera uppsökande verksamhet och leda effektiva sociala mediekampanjer. Hon är engagerad i olika ändamål och är dedikerad till att främja mänskliga rättigheter och hållbar utveckling.
Lettland
Anita Dzelme
WP8
EUFRAS
WP8 Co-leader
Stark erfarenhet av genomförandet av internationella projekt inom områdena innovationslyft, affärsutveckling, jordbruk, vattenförvaltning, landsbygdsekonomi, landsbygdsutveckling och andra. Djup passion för affärskläder för kvinnor, specialiserad på kontorsklänningar.
Portugal
Maria Mendonça
WP7
CONSULAI
WP7-ledare
Magisterexamen i jordbruksteknik, med en avhandling om innovationsupptagande av jordbrukare – med särskilt fokus på vatteneffektivitet på gården och på potentialen hos metoder för kunskapsutbyte som verktyg för att ge bönder och andra yrkesverksamma inom jordbrukssektorn makt. Arbetar för närvarande som forsknings- och innovationskonsult i CONSULAI, involverad i 4 Horizon Europe-projekt: ClimateFarmDemo, ClimateSmartAdvisors, ClieNFarms och FarmeR, med fokus på klimatsmart jordbruk, risk- och resilienshantering, kolodling, klimatförändringar, kapacitetsuppbyggnad för bönder och rådgivare, kunskap utbytesnätverk, bland annat.
Grekland
Eleni Chatzidimitriou
WP7
Foodscale Hub
WP7 Co-leader
Projektledare på Foodscale Hub och en agronom med doktorsexamen i agronomiska metoder och livsmedelskvalitet. Arbeta med EU-projekt som täcker agro-livsmedelssystem och hållbart jordbruk.
Belgien
Marleen Gysen
WP6
Boerenbond Projects (BBP) (previously ISP)
WP6 Co-leader
Civilingenjör i energi. Jag arbetar på bondeorganisationen Boerenbond, ger råd till jordbrukare om hållbar energihushållning och stödjer de med innovativa idéer. I projekt fungerar jag ofta som en mellanhand mellan forskning och bondesamhället för att tillgodose deras specifika behov. Jag är involverad i flera europeiska projekt (ATTRACTISS, modernAKIS, Climate Farm Demo, ClimateSmartAdvisors) som fokuserar på nätverkande och höjer kompetens och kompetens hos rådgivare och andra AKIS-aktörer.
Frankrike
Florence Bedoin
WP5
Idele
WP5-ledare
Master i jordbruksutveckling och doktorsexamen i agroekologi, jag har tidigare arbetat under många år som lärare på en lantbruksskola och undervisat i både praktiskt jordbruk och miljömässig hållbarhet. Jag arbetar nu som projektledare på French Livestock Institute på avdelningen för sociala metoder. Jag är involverad i flera lokala och europeiska projekt som handlar om tillvägagångssätt med flera aktörer, kvalitativa förfrågningar och kapacitetsutveckling av rådgivare, bönder och lärare.
Frankrike
Caroline Evrat Georgel
WP5
Idele
WP5-ledare
Master i jordbruksteknik, och för närvarande senior programledare vid French Livestock Institute. Efter flera år som projektledare på slakt- och köttkvalitetsavdelningen kom jag till avdelningen för sociala synsätt. Involverad i olika multiintressentprojekt som syftar till att stödja förändringar i produktionsmodeller på nationell och europeisk nivå. Ge även specifikt stöd eller utbildning om utformning och genomförande av kvalitativa undersökningar, deltagande ledarskap och förändringsledning.
Grekland
Vasilis Psiroukis
WP5
Agricultural University of Athens
WP5 Co-leader. Uppgift 5.1 Leda
Jag är en lantbruksingenjör med en bakgrund inom precisionsjordbruk, datorseende och spaying modellering. Jag har arbetat i flera EU-finansierade forskningsprogram (främst Horizon EUROPE och Horizon 2020-projekt) som projektledare, och jag har också deltagit i flera EU-finansierade utbildningsrelaterade program (främst Erasmus+-projekt), vid sidan av flera nationella grekiska utbildningsprogram som instruktör inom precisionsjordbruk och fjärranalys.
Nederländerna
Jorieke Potters
WP4
Wageningen Research
WP4-ledare
Jag är en aktionsforskare med fokus på hållbarhetsförändringar i jordbruket och samhället. Jag är intresserad av hur människor kan använda den naturliga miljön på ett ansvarsfullt sätt för att upprätthålla sitt välbefinnande och sin försörjning. Inom detta område handlar mitt arbete om att hjälpa människor att lära sig tillsammans och att ta reda på hur man kan göra saker bättre genom att hålla reda på vad som händer och lära av det.
Storbritannien
Kevin Collins
WP4
Open University UK
WP4 Co-leader. Uppgift 4.1 Leda
doktorsexamen i hållbarhet; Universitetslektor i miljö och system, Kevin forskar och undervisar i ett brett spektrum av miljöämnen och förvaltningsagendor, särskilt vattenresurser, inklusive torka. Hans aktionsforskning använder systemtänkande och praktik och sociala lärandeprocesser för att hantera komplexa socio-ekologiska situationer. Han har bred erfarenhet av EU och internationella forskningsprojekt om miljö och jordbrukssystem.
Spanien
Cynthia Giagnocavo
WP3
University of Almeria
WP3-ledare
Direktör för Cátedra (ordförande) för jordbruk, kooperativa studier och hållbar utveckling UAL-Coexphal, och professor vid fakulteten för ekonomi och företagsledning, universitetet i Almería, Spanien. Hennes arbete fokuserar på övergångar till hållbarhet i livsmedels- och jordbrukssystem och värdekedjor: skärningspunkten mellan organisatorisk, teknisk, social, ekonomisk och institutionell innovation, särskilt affärsmodeller. Ett relaterat forskningsområde handlar om hållbar digitalisering inom jordbruket.
Spanien
Mónica Duque Acevedo
WP3
University of Almeria
WP3-ledare
PhD i ekonomi, företag och juridik. Hennes forskning har fokuserat på cirkulär ekonomi och bioekonomi inom jordbrukssektorn och hon arbetar för närvarande som postdoktor för europeiska projekt relaterade till hållbarheten i livsmedelssystemet.
Slovakien
Daniel Ács
WP3
Bioeconomy Cluster
WP3 Co-leader
Innovationsmäklare inom jordbruk, med bred erfarenhet av att arbeta med jordbrukare och rådgivare (tillhandahålla rådgivningstjänster, initiera Soil Living Lab, utveckling av EIP Operational Groups), nationella beslutsfattare (utvärderingar av landsbygdsutvecklingsprogram, CAP Strategic Plan) och EU-tjänsterna (SCAR) AKIS, CAP Network EIP Support Facility, EIP Subgroup for Innovation). Jag är involverad i flera EU-finansierade högskoleprojekt.
Slovakien
Sára Horváthová
WP3
Bioeconomy Cluster
WP3 Co-leader
Jag arbetar som projektledare på Bioeconomy Cluster. Jag är involverad i flera nationella och europeiska projekt (främst från Horizon Europe-programmet) med fokus på bioekonomi, markhälsa och miljömässigt ansvarsfulla jordbrukssystem.
Irland
Tom O’Dwyer
WP2
Teagasc
WP2-ledare
Jag leder för närvarande vägvisarprogrammet för Teagasc. Målet med detta program är att stödja irländska bönder när de går över till mer hållbara jordbrukssystem, med särskilt fokus på att minska utsläppen av växthusgaser från jordbruket. Min bakgrund är kunskapsöverföring och under min nästan 30-åriga karriär hos Teagasc har jag haft ett antal tidigare roller, inklusive chef för mejerikunskapsöverföring, regionchef, mejerispecialist och REPS-rådgivare. Jag är en erfaren facilitator och utbildare och är mycket intresserad av att utveckla kapaciteten hos både rådgivare och lantbrukare.
Belgien
Laure Triste
WP1
EV ILVO
WP1-ledare
Jag är seniorforskare i forskargruppen för lärande och interaktiv innovation vid EV ILVO i Belgien. Jag avslutade en doktorsexamen 2018 om deltagande och lärande i initiativ för hållbart jordbruk, med fokus på sociala lärandeprocesser. För närvarande är jag involverad som WP-ledare i olika Horizon-projekt med fokus på nätverkande, lärande, utbildning och kompetensutveckling av bönder och rådgivare.
Finland
Maria Suomela
WP1
ProAgria
WP1 Co-leader
Jag arbetar som projektledare för flera internationella projekt i en finsk rådgivningsorganisation. Huvudämnena täcker hållbart jordbruk utifrån klimat, biologisk mångfald och innovationer.
By using this website you are confirming our