Bezoek de CONTACTPAGINA voor vragen.
Om vragen te stellen, kiest u een geschikte persoon van interesse en vult u het formulier in op de CONTACTPAGINA .

Nationale coördinatoren

Maak kennis met de 27 nationale coördinatoren van het Climate Smart Advisors-project, die verantwoordelijk zijn voor het orkestreren van nationale activiteiten in elk betrokken Europees land.

nc-Ioanna-kalyva
nc-greece-flag

Ioanna Kalyva​

Click the icon to copy the email Email Copied

Senior Projectmanager bij GAIA

Biografie

Geeft leiding aan de afdeling door de EU gefinancierde projecten in GAIA EPICHEIREIN. Ik werk als Senior Project Manager met meer dan 10 jaar ervaring in het beheren van EU-onderzoeks- en innovatieprojecten gericht op plattelandsontwikkeling en digitale landbouw. Ik heb ervaring met de implementatie van nationaal medegefinancierde projecten op het gebied van ontwikkeling en verbetering van duurzame landbouw. Projecten gerelateerd aan klimaatacties gekoppeld aan duurzame landbouw en innovatieve acties zijn mijn voornaamste interesses.

nc-rocco-lioy
nc-luxembourg-flag

Rocco Lioy

Click the icon to copy the email Email Copied

Projectmanager @ CONVIS

Biografie

Meer dan 25 jaar ervaring in duurzaamheidsbeoordeling in de landbouw met een focus op de uitstoot van broeikasgassen en koolstofkredieten in veehouderijsystemen. Definitie, toepassing en implementatie van nieuwe beoordelingssystemen en parameters voor veehouderijbedrijven. Vele jaren ervaring in EU-projecten (Interreg Grand-Region, Interreg NWE, Life+, Horizon Europe). Wetenschappelijke publicaties en deelname aan landbouwcongressen, evenals organisatie van seminars voor adviseurs en boeren.

nc-Jasmina-Vagan
nc-croatia-flag

Jasmina Vagan

Click the icon to copy the email Email Copied

Afdelingshoofd @ Ministerie van Landbouw

Biografie

Hoofd van de afdeling Bedrijfseconomie en Beheer van Landbouwbedrijven bij het Ministerie van Landbouw. Heeft een masterdiploma in Agribusiness en Plattelandsontwikkeling. In haar professionele werk richt hij zich op het geven van deskundig advies op het gebied van bedrijfseconomie, financieel management van landbouwbedrijven, investeringsplanning en risicomanagement, evenals op de beschikbaarheid van kwalitatieve financieringsbronnen.

nc-Daniel-Ács
nc-slovakia-flag

Daniel Acs

Click the icon to copy the email Email Copied

Innovatiemakelaar @ BEC

Biografie

Innovatiemakelaar in de landbouw, met ruime ervaring in het werken met boeren en adviseurs (het verlenen van adviesdiensten, het initiëren van het Soil Living Lab, de ontwikkeling van EIP Operational Groups), nationale beleidsmakers (evaluaties van plattelandsontwikkelingsprogramma's, CAP Strategic Plan) en de EU-diensten (SCAR AKIS, CAP Network EIP Support Facility, EIP-subgroep voor innovatie). Ik ben betrokken bij verschillende door de EU gefinancierde HE-projecten.

nc-Andras-Ver
nc-hungray-flag

András Vér

Click the icon to copy the email Email Copied

Senior Research Fellow @ SZE

Biografie

Ik werk als senior research fellow aan de Széchenyi István Universiteit (SZE). Ik ben nationaal coördinator, taakleider, CSC en projectmanager van het CSA-project in Hongarije. Mijn belangrijkste activiteiten aan de universiteit zijn de coördinatie van internationale projecten op het gebied van voorlichting, duurzame landbouw, innovatieoverdracht en klimaatslimme landbouw. Daarnaast ben ik betrokken bij het universitair onderwijs. Ik beheer het Demonstratieboerderijnetwerk van de SZE Albert Kazmer-faculteit van Mosonmagyaróvár.

nc-Renars-Sturmanis
nc-latvia-flag

Renars Sturmanis

Click the icon to copy the email Email Copied

Projectmanager @ LLKC

Biografie

Ik ben projectmanager van projecten gefinancierd door EU-fondsen. Op nationaal en Europees niveau. Masterdiploma in financiën en krediet.

nc-Justyna-Fila
nc-poland-flag

Justyna Fila

Click the icon to copy the email Email Copied

Hoofd opleidingsafdeling @ AAC

Biografie

Masterdiploma in de veehouderij. 12 jaar ervaring. Hoofd van de opleidingsafdeling van het filiaal van het Agricultural Adisory Center in Radom

nc-Alessandro-Zatta
nc-italy-flag

Alessandro Zatta

Click the icon to copy the email Email Copied

Projectmanager @ CRPA

Biografie

Ik werk bij het Onderzoekscentrum voor Dierlijke Productie in Reggio Emilia (Italië) en ben betrokken bij nationale en Europese projecten die zich voornamelijk bezighouden met de productie van gewassen, de gezondheid van de bodem en het verminderen van de milieueffecten van landbouwsystemen. De activiteit bestaat uit het beheren van projecten, het plannen van onderzoeksactiviteiten op boerderijen, het organiseren van demonstratie-initiatieven voor zowel boeren als adviseurs. Ik ben landelijk coördinator in het ClimateSmartAdvisors project.

nc-Miguel-Gimenez-Moolhuyzen
nc-spain-flag

Miguel Giménez-Moolhuyzen

Click the icon to copy the email Email Copied

Innovatieadviseur @ COEXPHAL

Biografie

Innovatieadviseur en agronoom werkzaam op het gebied van technologieoverdracht en innovatie in duurzame landbouw: water- en bodembeheer, klimaatslimme landbouw en geïntegreerde plaagbestrijding. Beheer o.a. Demonstratieactiviteiten, facilitering, peer-to-peer leren. Veldmanager in een proefstation voor tuinbouwonderzoek.

nc-michael-billensteiner
nc-austria-flag

Michael Billensteiner

Click the icon to copy the email Email Copied

Projectmanager @ LK-STMK

Biografie

Masterdiploma in duurzame energiesystemen en technisch energiebeheer. Ervaren in projectmanagement van fotovoltaïsche installaties en grootschalige zonnethermische systemen. In de huidige functie bij de afdeling Energie, Klimaat en Biobronnen van de Kamer voor Land- en Bosbouw in Stiermarken ben ik verantwoordelijk voor nationale en internationale projecten, maar ook als energieadviseur voor boeren in Stiermarken.

nc-pim-heeman
nc-netherlands-flag

Pim Heeman

Click the icon to copy the email Email Copied

Projectmanager @ ZLTO

Biografie

Ik ben projectexpert bij ZLTO, een belangenorganisatie voor land- en tuinbouwers in Zuid-Nederland. Ik heb een BBA van HAS Hogeschool in International Food & Agri Business. Momenteel ben ik betrokken bij verschillende nationale en internationale projecten waarin duurzame landbouw centraal staat, met een specialisatie in koolstoflandbouw en carbon foot printing .

nc-Maria-Suomela
nc-finland-flag

Maria Suomela

Click the icon to copy the email Email Copied

Projectmanager @ ProAgria

Biografie

Ik werk als projectmanager voor meerdere internationale projecten in een Finse adviesorganisatie. De belangrijkste onderwerpen bestrijken duurzame landbouw vanuit het perspectief van klimaat, biodiversiteit en innovaties.

nc-Tom-Schaeken
nc-belgium-flag

Tom Schaeken

Click the icon to copy the email Email Copied

Innovatieadviseur @ Boerenbond Projecten

Biografie

Ik ben bio-ingenieur (machines, landbouwgebouwen & klimatisatie) en behaalde een postgraduaat in bedrijfskunde. Bij Boerenbond Projecten werk ik als innovatieconsulent klimaat en energie én ben ik ervaren projectontwikkelaar en coördinator (Horizon, Interreg NWE). In voorgaande functies was ik projectadviseur bij een commercieel stallenbouwbedrijf, technisch-commercieel adviseur varkensvoeder en gaf ik leiding aan de varkensintegratie van AVEVE-veevoeding. (De grootste veevoederproducent in België)

nc-Maria-Alejandra-Arias-Escobar
nc-denmark-flag

Maria Alejandra Arias Escobar.

Click the icon to copy the email Email Copied

Consultant @ ICOEL

Biografie

Ik ben speciaal adviseur in het team van Klimaat en Natuur en internationaal adviseur bij ICOEL. Ik coördineer intern vier EU-projecten die voornamelijk verband houden met de implementatie van innovatieve klimaatacties in de landbouw, en meer specifiek in de biologische landbouwsector.

nc-Diogo-Moniz
nc-portugal-flag

Diogo Moniz

Click the icon to copy the email Email Copied

Projectmanager @ Consulai

Biografie

Diogo heeft 4 jaar ervaring in projectmanagement. Momenteel is hij betrokken bij drie andere Horizon Europe-projecten bij Consulai: QuantiFarm, ClimateFarmDemo en SoilValues. Zijn belangrijkste verantwoordelijkheden omvatten het coördineren van 30 testgevallen van DAT-tests onder reële omstandigheden in 20 landen, het coördineren en implementeren van projecttrainingscentra, het assisteren bij de coördinatie van een Living Lab-initiatief en het opzetten van 12 CoP's in heel Europa om de bodemgezondheidsactiviteiten te valideren en op te schalen. modellen.

nc-Catalin-Dragomir
nc-romania-flag

Catalin Dragomir

Click the icon to copy the email Email Copied

Coördinator @ IBNA Balotesti

Biografie

Coördinator van meer dan 20 nationale projecten en programma's op het gebied van diervoeding en aanverwante gebieden; partner/landverantwoordelijk in 10+ Europese projecten; 20 jaar ervaring in het topmanagement van onderzoeksactiviteiten (wetenschapssecretaris / wetenschappelijk directeur / directeur-generaal van IBNA); 20 jaar ervaring in technologieoverdracht van de onderzoeksresultaten; Hoofdredacteur van het tijdschrift Archiva Zootechinca; ervaring met het organiseren van evenementen/trainingen, ervaring met wetenschappelijke/institutionele evaluatie, enz.

nc-Lina-Zukauskiene
nc-lithuania-flag

Lina Zukauskiene

Click the icon to copy the email Email Copied

Hoofd Innovatieondersteuningsdienst @ LAAS

Biografie

Hoofd Innovation Support Service bij LAAS, coördinator van innovatieprojecten, lid van de EU CAP Network Subgroup on Innovation and Knowledge Exchange (SoIKE). Ik ben verantwoordelijk voor het coördineren van nationale en internationale innovatieprojecten, het ontwikkelen van LAAS-samenwerking met advies-, onderzoeks- en innovatie-instellingen en het vertegenwoordigen van LAAS op nationale en internationale evenementen. Ik ben landelijk coördinator in het ClimateFarmDemo project.

nc-Agathe-Darret
nc-france-flag

Agathe Darret

Click the icon to copy the email Email Copied

Projectmanager bij Chambre d'Agriculture Frankrijk

Biografie

Ik werk als Europese projectmanager bij de Kamer van Landbouw Frankrijk en geef administratieve en technische ondersteuning aan de regionale Kamers van Landbouw die betrokken zijn bij verschillende Horizon Europe-projecten over interactieve innovatie, klimaatslimme landbouw en circulaire economie.

nc-sasa-hocevar
ncs-slovenia-flag

Saša Hočevar

Click the icon to copy the email Email Copied

Senior Associate @ Kamer van Land- en Bosbouw

Biografie

Ik werk als senior medewerker bij de Kamer van Land- en Bosbouw van Slovenië. Ik ben verantwoordelijk voor de financiële rapportage van door de EU gefinancierde projecten. In het CSA-project ben ik landelijk coördinator.

nc-Marusakova-Ludmila
nc-czechia-flag

Ludmila Marusakova

Click the icon to copy the email Email Copied

Institute for Agricultural Economics and Information

Biografie

Head of the Unit for Knowledge Transfer and Innovations with extensive experience in training, education, and extension in agriculture, forestry, and rural development. Coordinated and facilitated national projects, events, and knowledge-sharing platforms, and participated in several international projects. Served as a policy advisor and former Head of the Liaison Unit for the Ministerial Conference on the Protection of Forests in Europe.

By using this website you are confirming our