Climate Smart Advsisors Logo
Επισκεφτείτε τη ΣΕΛΙΔΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ για να κάνετε ερωτήσεις.
Για να κάνετε ερωτήσεις, επιλέξτε ένα κατάλληλο άτομο που σας ενδιαφέρει και συμπληρώστε τη φόρμα στη ΣΕΛΙΔΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Εθνικοί Συντονιστές

Παρουσίαση των 27 Εθνικών Συντονιστών του έργου Climate Smart Advisors, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την ενορχήστρωση εθνικών δραστηριοτήτων σε κάθε εμπλεκόμενη ευρωπαϊκή χώρα.

nc-Ioanna-kalyva
nc-greece-flag

Ioanna Kalyva​

Click the icon to copy the email Email Copied

Senior Project Manager @ GAIA

Βιογραφία

Επικεφαλής του τμήματος έργων που χρηματοδοτούνται από την ΕΕ στη GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ. Εργάζομαι ως Ανώτερος Διευθυντής Έργων με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στη διαχείριση έργων Έρευνας και Καινοτομίας της ΕΕ που επικεντρώνονται στην Αγροτική Ανάπτυξη και την Ψηφιακή Γεωργία. Έχω εμπειρία στην υλοποίηση εθνικών συγχρηματοδοτούμενων έργων στον τομέα της ανάπτυξης και ενίσχυσης της βιώσιμης γεωργίας. Τα έργα που σχετίζονται με δράσεις για το κλίμα που συνδέονται με τη βιώσιμη γεωργία και οι καινοτόμες δράσεις είναι τα κύρια ενδιαφέροντά μου.

nc-rocco-lioy
nc-luxembourg-flag

Rocco Lioy

Click the icon to copy the email Email Copied

Project Manager @ CONVIS

Βιογραφία

Περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στην αξιολόγηση της βιωσιμότητας στη γεωργία με έμφαση στις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου και τις πιστώσεις άνθρακα στα κτηνοτροφικά συστήματα. Καθορισμός και εφαρμογή νέων συστημάτων αξιολόγησης και παραμέτρων για τις κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις. Πολυετής εμπειρία σε έργα της ΕΕ (Interreg Grand-Region, Interreg NWE, Life+, Horizon Europe). Επιστημονικές δημοσιεύσεις και συμμετοχή σε αγροτικά συνέδρια καθώς και διοργάνωση σεμιναρίων για συμβούλους και αγρότες.

nc-Jasmina-Vagan
nc-croatia-flag

Jasmina Vagan

Click the icon to copy the email Email Copied

Προϊστάμενος Τμήματος @ Υπουργείο Γεωργίας

Βιογραφία

Προϊστάμενος Τμήματος Οικονομίας Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων του Υπουργείου Γεωργίας. Έχει μεταπτυχιακό στις Αγροτικές Επιχειρήσεις και Αγροτική Ανάπτυξη. Στο επαγγελματικό της έργο εστιάζει στην παροχή συμβουλών ειδικών στον τομέα της οικονομίας των επιχειρήσεων, της οικονομικής διαχείρισης των γεωργικών εκμεταλλεύσεων, του επενδυτικού σχεδιασμού και της διαχείρισης κινδύνων, καθώς και στη διαθεσιμότητα ποιοτικών πηγών χρηματοδότησης.

nc-Daniel-Ács
nc-slovakia-flag

Daniel Acs

Click the icon to copy the email Email Copied

Innovation Broker @ BEC

Βιογραφία

Διαμεσολαβητής Καινοτομίας στη Γεωργία, με ευρεία εμπειρία σε συνεργασία με αγρότες και συμβούλους (παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, έναρξη Soil Living Lab, ανάπτυξη επιχειρησιακών ομάδων EIP), εθνικούς φορείς χάραξης πολιτικής (αξιολογήσεις Προγραμμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης, Στρατηγικό Σχέδιο ΚΑΠ) και τις υπηρεσίες της ΕΕ (SCAR AKIS, CAP Network EIP Support Facility, EIP Subgroup for Innovation). Συμμετέχω σε πολλά χρηματοδοτούμενα από την ΕΕ έργα ΗΕ.

nc-Andras-Ver
nc-hungray-flag

András Vér

Click the icon to copy the email Email Copied

Senior Research Fellow @ SZE

Βιογραφία

Εργάζομαι ως ανώτερος ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Széchenyi István (SZE). Είμαι εθνικός συντονιστής, επικεφαλής εργασιών, CSC και διευθυντής έργου του έργου CSA στην Ουγγαρία. Οι κύριες δραστηριότητές μου στο πανεπιστήμιο είναι ο συντονισμός διεθνών έργων στον τομέα της επέκτασης, της βιώσιμης γεωργίας, της μεταφοράς καινοτομίας και της κλιματικά ευφυούς γεωργίας, ενώ ασχολούμαι και με τη διδασκαλία στο πανεπιστημίο. Διαχειρίζομαι το Δίκτυο Φάρμας Επίδειξης της Σχολής SZE Albert Kazmer του Mosonmagyaróvár.

nc-Renars-Sturmanis
nc-latvia-flag

Renars Sturmanis

Click the icon to copy the email Email Copied

Project Manager @ LLKC

Βιογραφία

Είμαι project manager έργων που χρηματοδοτούνται από κονδύλια της ΕΕ. Σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Μεταπτυχιακό στα χρηματοοικονομικά και τις πιστώσεις.

nc-Justyna-Fila
nc-poland-flag

Justyna Fila

Click the icon to copy the email Email Copied

Προϊστάμενος Τμήματος Εκπαίδευσης @ AAC

Βιογραφία

Μεταπτυχιακό στην κτηνοτροφία. 12 χρόνια εμπειρία. Επικεφαλής του τμήματος εκπαίδευσης στο Παράρτημα του Agricultural Adisory Center στο Radom

nc-Alessandro-Zatta
nc-italy-flag

Alessandro Zatta

Click the icon to copy the email Email Copied

Project Manager @ CRPA

Βιογραφία

Εργάζομαι στο Ερευνητικό Κέντρο Ζωικής Παραγωγής στο Reggio Emilia (Ιταλία) και συμμετέχω σε εθνικά και ευρωπαϊκά έργα που αφορούν κυρίως τη φυτική παραγωγή, την υγεία του εδάφους και τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων των γεωργικών συστημάτων. Η δραστηριότητα περιλαμβάνει τη διαχείριση έργων, τον προγραμματισμό ερευνητικών δραστηριοτήτων σε αγροκτήματα, την οργάνωση πρωτοβουλιών επίδειξης τόσο για αγρότες όσο και για συμβούλους. Είμαι ο εθνικός συντονιστής στο έργο ClimateSmartAdvisors.

nc-Miguel-Gimenez-Moolhuyzen
nc-spain-flag

Miguel Giménez-Moolhuyzen

Click the icon to copy the email Email Copied

Σύμβουλος Καινοτομίας @ COEXPHAL

Βιογραφία

Σύμβουλος καινοτομίας και γεωπόνος που εργάζεται στη μεταφορά τεχνολογίας και την καινοτομία στη βιώσιμη γεωργία: διαχείριση νερού και εδάφους, κλιματικά ευφυής γεωργία και ολοκληρωμένη διαχείριση παρασίτων. Διαχείριση α.ο. Δραστηριότητες επίδειξης, διευκόλυνση, μάθηση από ομοτίμους. Υπεύθυνος λειτουργίας πεδίου σε πειραματικό σταθμό για έρευνα κηπουρικής.

nc-michael-billensteiner
nc-austria-flag

Michael Billensteiner

Click the icon to copy the email Email Copied

Project Manager @ LK-STMK

Βιογραφία

Μεταπτυχιακό δίπλωμα σε συστήματα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και τεχνική διαχείριση ενέργειας. Εμπειρία στη διαχείριση έργων φωτοβολταϊκών σταθμών και ηλιακών θερμικών συστημάτων μεγάλης κλίμακας. Στην τρέχουσα θέση στο Τμήμα Ενέργειας, Κλίματος και Βιο-πόρων στο Επιμελητήριο Γεωργίας και Δασών στη Στυρία είμαι υπεύθυνος για Εθνικά και Διεθνή έργα αλλά και ως ενεργειακός σύμβουλος για αγρότες στη Στυρία.

nc-pim-heeman
nc-netherlands-flag

Pim Heeman

Click the icon to copy the email Email Copied

Project Manager @ ZLTO

Βιογραφία

Είμαι ειδικός σε έργα στο ZLTO, έναν οργανισμό συνηγορίας για αγρότες και κηπουρούς στη νότια περιοχή της Ολλανδίας. Είμαι κάτοχος πτυχίου BBA από το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών HAS στις Διεθνείς Επιχειρήσεις Τροφίμων & Αγροτικής Ανάπτυξης. Επί του παρόντος, ασχολούμαι με διάφορα εθνικά και διεθνή έργα που επικεντρώνονται στη βιώσιμη γεωργία, με εξειδίκευση στην γεωργία άνθρακα και στο αποτύπωμα άνθρακα.

nc-Maria-Suomela
nc-finland-flag

Maria Suomela

Click the icon to copy the email Email Copied

Project Manager @ ProAgria

Βιογραφία

Εργάζομαι ως διαχειριστής έργου για πολλά διεθνή έργα σε έναν Φινλανδικό συμβουλευτικό οργανισμό. Τα κύρια θέματα καλύπτουν τη βιώσιμη γεωργία από την οπτική του κλίματος, της βιοποικιλότητας και των καινοτομιών.

nc-Tom-Schaeken
nc-belgium-flag

Tom Schaeken

Click the icon to copy the email Email Copied

Σύμβουλος Καινοτομίας @ Boerenbond Projects

Βιογραφία

Είμαι βιο-μηχανικός (μηχανήματα, αγροκτίρια & κλιματισμός) και απέκτησα μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Στην Farmers Organization Boerenbond εργάζομαι ως σύμβουλος καινοτομίας για το κλίμα και την ενέργεια και είμαι έμπειρος στην ανάπτυξη και τον συντονισμό έργων (Horizon, Interreg NWE). Σε προηγούμενες εργασίες ήμουν υπεύθυνος ανάπτυξης έργων για μια εμπορική εταιρεία κατασκευής αχυρώνων, τεχνικός-εμπορικός σύμβουλος χοιροτροφών και διαχειριζόμουν το χοιροτροφείο της AVEVE (μεγαλύτερος παραγωγός ζωοτροφών στο Βέλγιο).

nc-Maria-Alejandra-Arias-Escobar
nc-denmark-flag

Maria Alejandra Arias Escobar.

Click the icon to copy the email Email Copied

Σύμβουλος @ ICOEL

Βιογραφία

Είμαι ειδικός σύμβουλος στην ομάδα Climate and Nature καθώς και διεθνής σύμβουλος στην ICOEL. Συντονίζω εσωτερικά 4 έργα της ΕΕ που σχετίζονται κυρίως με την υλοποίηση καινοτόμων δράσεων για το κλίμα στη γεωργία και πιο συγκεκριμένα στον τομέα της βιολογικής γεωργίας.

nc-Diogo-Moniz
nc-portugal-flag

Diogo Moniz

Click the icon to copy the email Email Copied

Project Manager @ Consulai

Βιογραφία

Ο Diogo έχει 4 χρόνια εμπειρία στη διαχείριση έργων. Αυτή τη στιγμή συμμετέχει σε τρία άλλα έργα του Horizon Europe στο Consulai: QuantiFarm, ClimateFarmDemo και SoilValues. Οι κύριες αρμοδιότητές του περιλαμβάνουν τον συντονισμό 30 δοκιμαστικών περιπτώσεων δοκιμών DAT σε πραγματικές συνθήκες σε 20 χώρες, τον συντονισμό και την υλοποίηση κέντρων κατάρτισης έργων, τη βοήθεια στο συντονισμό μιας πρωτοβουλίας Living Lab και τη σύσταση 12 CoPs σε όλη την Ευρώπη για την επικύρωση και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων μοντέλων για την υγεία του εδάφους.

nc-Catalin-Dragomir
nc-romania-flag

Catalin Dragomir

Click the icon to copy the email Email Copied

Συντονιστής @ IBNA Balotesti

Βιογραφία

Συντονιστής 20+ εθνικών έργων & προγραμμάτων στη διατροφή των ζώων και συναφείς τομείς, υπεύθυνη σε 10+ ευρωπαϊκά έργα ως εταίρος χώρα, 20 χρόνια εμπειρίας στην ανώτατη διοίκηση ερευνητικής δραστηριότητας (γραμματέας επιστήμης / επιστημονικός διευθυντής / γενικός διευθυντής του IBNA). 20ετή εμπειρία στη μεταφορά τεχνολογίας των ερευνητικών αποτελεσμάτων. Αρχισυντάκτης του περιοδικού Archiva Zootechinca., εμπειρία στη διοργάνωση εκδηλώσεων/εκπαιδεύσεων, εμπειρία σε επιστημονική / θεσμική αξιολόγηση κ.λπ.

nc-Lina-Zukauskiene
nc-lithuania-flag

Lina Zukauskiene

Click the icon to copy the email Email Copied

Επικεφαλής της Υπηρεσίας Υποστήριξης Καινοτομίας @ LAAS

Βιογραφία

Επικεφαλής της Υπηρεσίας Υποστήριξης Καινοτομίας στο LAAS, συντονιστής έργων καινοτομίας, μέλος της Υποομάδας Δικτύου ΚΓΠ ΕΕ για την Καινοτομία και την Ανταλλαγή Γνώσης (SoIKE). Είμαι υπεύθυνος για το συντονισμό εθνικών και διεθνών έργων καινοτομίας, την ανάπτυξη της συνεργασίας LAAS με συμβουλευτικά, ερευνητικά και καινοτόμα ιδρύματα, εκπροσωπώντας την LAAS σε εθνικές και διεθνείς εκδηλώσεις. Είμαι εθνικός συντονιστής στο έργο ClimateFarmDemo.

nc-Agathe-Darret
nc-france-flag

Agathe Darret

Click the icon to copy the email Email Copied

Υπεύθυνος έργου @ Chambre d'Agriculture Γαλλίας

Βιογραφία

Εργάζομαι ως διευθυντής ευρωπαϊκού έργου στο Γεωργικό Επιμελητήριο της Γαλλίας, παρέχοντας διοικητική και τεχνική υποστήριξη στα περιφερειακά Επιμελητήρια Γεωργίας που συμμετέχουν σε διάφορα έργα Horizon Europe σχετικά με τη διαδραστική καινοτομία, την κλιματικά ευφυή γεωργία και την κυκλική οικονομία.

nc-sasa-hocevar
ncs-slovenia-flag

Saša Hočevar

Click the icon to copy the email Email Copied

Ανώτερος Συνεργάτης @ Επιμελητήριο Γεωργίας και Δασών

Βιογραφία

Εργάζομαι ως ανώτερος συνεργάτης στο Επιμελητήριο Γεωργίας και Δασών της Σλοβενίας. Είμαι υπεύθυνος για την οικονομική αναφορά έργων που χρηματοδοτούνται από την ΕΕ. Στο έργο CSA είμαι εθνικός συντονιστής.

nc-Marusakova-Ludmila
nc-czechia-flag

Ludmila Marusakova

Click the icon to copy the email Email Copied

Institute for Agricultural Economics and Information

Βιογραφία

Head of the Unit for Knowledge Transfer and Innovations with extensive experience in training, education, and extension in agriculture, forestry, and rural development. Coordinated and facilitated national projects, events, and knowledge-sharing platforms, and participated in several international projects. Served as a policy advisor and former Head of the Liaison Unit for the Ministerial Conference on the Protection of Forests in Europe.

By using this website you are confirming our