Pre otázky navštívte KONTAKTNÚ STRÁNKU.
Pre dopyt si vyberte vhodnú osobu a vyplňte formulár na KONTAKTNEJ STRÁNKE.

Národní Koordinátori

Predstavujeme 27 národných koordinátorov projektu Climate Smart Advisors, ktorí sú zodpovední za organizovanie národných aktivít v každej zapojenej európskej krajine.

nc-Ioanna-kalyva
nc-greece-flag

Ioanna Kalyva​

Click the icon to copy the email Email Copied

Senior Project Manager @ GAIA

Životopis

Vedenie oddelenia projektov financovaných EÚ v GAIA EPICHEIREIN. Pracujem ako senior projektový manažér s viac ako 10-ročnými skúsenosťami s riadením výskumných a inovačných projektov EÚ zameraných na rozvoj vidieka a digitálne poľnohospodárstvo. Mám skúsenosti s implementáciou národných spolufinancovaných projektov v oblasti rozvoja a zlepšovania udržateľného poľnohospodárstva. Mojím hlavným záujmom sú projekty súvisiace s klimatickými opatreniami spojenými s udržateľným poľnohospodárstvom a inovačnými opatreniami.

nc-rocco-lioy
nc-luxembourg-flag

Rocco Lioy

Click the icon to copy the email Email Copied

Projektový manažér @ CONVIS

Životopis

Viac ako 25 rokov skúseností s hodnotením udržateľnosti v poľnohospodárstve so zameraním na emisie skleníkových plynov a uhlíkové kredity v systémoch chovu dobytka. Definícia, aplikácia a implementácia nových hodnotiacich systémov a parametrov pre chovy hospodárskych zvierat. Dlhoročné skúsenosti v projektoch EÚ (Interreg Grand-Region, Interreg NWE, Life+, Horizon Europe). Vedecké publikácie a účasť na poľnohospodárskych kongresoch, ako aj organizovanie seminárov pre poradcov a farmárov.

nc-Jasmina-Vagan
nc-croatia-flag

Jasmina Vagan

Click the icon to copy the email Email Copied

Vedúci oddelenia @ Ministerstvo poľnohospodárstva

Životopis

Vedúci odboru podnikovej ekonomiky a riadenia poľnohospodárskych podnikov na ministerstve pôdohospodárstva. Má magisterský titul v odbore Agropodnikanie a rozvoj vidieka. Vo svojej odbornej práci sa zameriava na poskytovanie odborného poradenstva v oblasti podnikovej ekonomiky, finančného riadenia poľnohospodárskych podnikov, investičného plánovania a riadenia rizík, ako aj na dostupnosť kvalitných zdrojov financovania.

nc-Daniel-Ács
nc-slovakia-flag

Daniel Acs

Click the icon to copy the email Email Copied

Innovation Broker @ BEC

Životopis

Inovačný maklér v poľnohospodárstve so širokými skúsenosťami s prácou s farmármi a poradcami (poskytovanie poradenských služieb, iniciovanie laboratória Soil Living Lab, rozvoj operačných skupín EIP), tvorcami národných politík (hodnotenia programov rozvoja vidieka, strategický plán SPP) a službami EÚ (SCAR AKIS, CAP Network Support Facility EIP, EIP Subgroup for Innovation). Podieľam sa na niekoľkých projektoch VŠ financovaných EÚ.

nc-Andras-Ver
nc-hungray-flag

András Vér

Click the icon to copy the email Email Copied

Senior Research Fellow @ SZE

Životopis

Pôsobím ako vedúci výskumný pracovník na Univerzite Széchenyiho Istvána (SZE). Som národný koordinátor, vedúci úloh, CSC a projektový manažér projektu CSA v Maďarsku. Mojou hlavnou činnosťou na univerzite je koordinácia medzinárodných projektov v oblasti rozširovania, udržateľného poľnohospodárstva, transferu inovácií a klimaticky inteligentného poľnohospodárstva a venujem sa aj vysokoškolskej výučbe. Riadim sieť demonštračných fariem SZE fakulty Alberta Kazmera v Mosonmagyaróvári.

nc-Renars-Sturmanis
nc-latvia-flag

Renars Sturmanis

Click the icon to copy the email Email Copied

Projektový manažér @ LLKC

Životopis

Som projektový manažér projektov financovaných z fondov EÚ. Na národnej a európskej úrovni. Magisterské štúdium financií a úverov.

nc-Justyna-Fila
nc-poland-flag

Justyna Fila

Click the icon to copy the email Email Copied

Vedúci oddelenia výcviku @ AAC

Životopis

Magisterský titul v chove zvierat. 12 rokov skúseností. Vedúci školiaceho oddelenia v pobočke Poľnohospodárskeho poradenského strediska v Radome

nc-Alessandro-Zatta
nc-italy-flag

Alessandro Zatta

Click the icon to copy the email Email Copied

Projektový manažér @ CRPA

Životopis

Pracujem vo Výskumnom centre živočíšnej výroby v Reggio Emilia (Taliansko) a podieľam sa na národných a európskych projektoch, ktoré sa zaoberajú najmä rastlinnou výrobou, zdravím pôdy a znižovaním environmentálnych vplyvov poľnohospodárskych systémov. Činnosť pozostáva z riadenia projektov, plánovania výskumných aktivít na farmách, organizovania demonštračných iniciatív pre farmárov aj poradcov. Som národným koordinátorom v projekte ClimateSmartAdvisors.

nc-Miguel-Gimenez-Moolhuyzen
nc-spain-flag

Miguel Giménez-Moolhuyzen

Click the icon to copy the email Email Copied

Poradca pre inováciu @ COEXPHAL

Životopis

Inovačný poradca a agronóm pracujúci v oblasti transferu technológií a inovácií v udržateľnom poľnohospodárstve: hospodárenie s vodou a pôdou, klimatické inteligentné poľnohospodárstvo a integrovaná ochrana proti škodcom. Vedenie a.o. Demonštračné aktivity, facilitácia, vzájomné učenie sa. Vedúci terénnej prevádzky v experimentálnej stanici pre výskum záhradníctva.

nc-michael-billensteiner
nc-austria-flag

Michael Billensteiner

Click the icon to copy the email Email Copied

Projektový manažér @ LK-STMK

Životopis

Magisterský titul v oblasti systémov obnoviteľnej energie a technického energetického manažmentu. Skúsenosti s riadením projektov fotovoltaických elektrární a veľkých solárnych tepelných systémov. V súčasnej pozícii na oddelení energetiky, klímy a biozdrojov v Poľnohospodárskej a lesníckej komore v Štajersku som zodpovedný za národné a medzinárodné projekty, ale aj ako energetický poradca pre farmárov v Štajersku.

nc-pim-heeman
nc-netherlands-flag

Pim Heeman

Click the icon to copy the email Email Copied

Projektový manažér @ ZLTO

Životopis

Som projektovým expertom v ZLTO, organizačnej skupine pre farmárov a záhradníkov v južnom regióne Holandska. Mám BBA z HAS University of Applied Sciences v odbore International Food & Agri Business. V súčasnosti sa podieľam na rôznych národných a medzinárodných projektoch, ktoré sa zameriavajú na trvalo udržateľné poľnohospodárstvo so špecializáciou na uhlíkové poľnohospodárstvo a uhlíkovú stopu.

nc-Maria-Suomela
nc-finland-flag

Maria Suomela

Click the icon to copy the email Email Copied

Projektový manažér @ ProAgria

Životopis

Pracujem ako projektový manažér pre viaceré medzinárodné projekty vo fínskej poradenskej organizácii. Hlavnými témami sú trvalo udržateľné poľnohospodárstvo z pohľadu klímy, biodiverzity a inovácií.

nc-Tom-Schaeken
nc-belgium-flag

Tom Schaeken

Click the icon to copy the email Email Copied

Inovačný konzultant @ Boerenbond Projects

Životopis

Som bioinžinier (stroje, poľnohospodárske budovy a klimatizácia) a získal som postgraduálny titul v odbore Business Administration. Vo Farmers Organization Boerenbond pracujem ako inovačný konzultant v oblasti klímy a energetiky a som skúsený projektový vývojár a koordinátor (Horizon, Interreg NWE). V predchádzajúcich funkciách som bol projektantom pre obchodnú spoločnosť zaoberajúcu sa výstavbou maštalí, technicko-obchodným poradcom krmív pre ošípané a riadil som integračnú farmu ošípaných krmív AVEVE (najväčší výrobca krmív v Belgicku).

nc-Maria-Alejandra-Arias-Escobar
nc-denmark-flag

Maria Alejandra Arias Escobar.

Click the icon to copy the email Email Copied

Konzultant @ ICOEL

Životopis

Som špeciálnym konzultantom v tíme Klíma a príroda, ako aj medzinárodným poradcom v ICOEL. Interne koordinujem 4 projekty EÚ, ktoré sa väčšinou týkajú implementácie inovačných opatrení v oblasti klímy v poľnohospodárstve a konkrétnejšie v sektore ekologického poľnohospodárstva.

nc-Diogo-Moniz
nc-portugal-flag

Diogo Moniz

Click the icon to copy the email Email Copied

Projektový manažér @ Consulai

Životopis

Diogo má 4 roky skúseností s riadením projektov. V súčasnosti sa podieľa na troch ďalších projektoch Horizon Europe na Consulai: QuantiFarm, ClimateFarmDemo a SoilValues. Medzi jeho hlavné zodpovednosti patrí koordinácia 30 testovacích prípadov testovania DAT v reálnych podmienkach v 20 krajinách, koordinácia a implementácia projektových školiacich stredísk, pomoc pri koordinácii iniciatívy Living Lab a zriadenie 12 CoP po celej Európe na overenie a rozšírenie podnikania v oblasti zdravia pôdy. modelov.

nc-Catalin-Dragomir
nc-romania-flag

Catalin Dragomir

Click the icon to copy the email Email Copied

Koordinátor @ IBNA Balotesti

Životopis

Koordinátor viac ako 20 národných projektov a programov v oblasti výživy zvierat a súvisiacich oblastiach; partner/krajina zodpovedná za viac ako 10 európskych projektov; 20 rokov skúseností vo vrcholovom manažmente výskumnej činnosti (vedecký tajomník / vedecký riaditeľ / generálny riaditeľ IBNA); 20 rokov skúseností s transferom technológií výsledkov výskumu; Šéfredaktor časopisu Archiva Zootechinca; skúsenosti s organizovaním podujatí/školení, skúsenosti s vedeckým / inštitucionálnym hodnotením a pod.

nc-Lina-Zukauskiene
nc-lithuania-flag

Lina Zukauskiene

Click the icon to copy the email Email Copied

Vedúci oddelenia podpory inovácií @ LAAS

Životopis

Vedúci oddelenia podpory inovácií v LAAS, koordinátor inovačných projektov, člen podskupiny siete EÚ CAP pre inovácie a výmenu znalostí (SoIKE). Som zodpovedný za koordináciu národných a medzinárodných inovačných projektov, rozvoj spolupráce LAAS s poradenskými, výskumnými a inovačnými inštitúciami, zastupovanie LAAS na národných a medzinárodných podujatiach. Som národným koordinátorom v projekte ClimateFarmDemo.

nc-Agathe-Darret
nc-france-flag

Agathe Darret

Click the icon to copy the email Email Copied

Projektový manažér @ Chambre d'Agriculture France

Životopis

Pracujem ako európsky projektový manažér v Poľnohospodárskej komore vo Francúzsku, kde poskytujem administratívnu a technickú podporu regionálnym poľnohospodárskym komorám zapojeným do rôznych projektov Horizon Europe zameraných na interaktívne inovácie, klimatické inteligentné poľnohospodárstvo a obehové hospodárstvo.

nc-sasa-hocevar
ncs-slovenia-flag

Saša Hočevar

Click the icon to copy the email Email Copied

Senior Associate @ Chamber of Agriculture and Forestry

Životopis

Pracujem ako senior spolupracovník v Poľnohospodárskej a lesníckej komore Slovinska. Som zodpovedný za finančné výkazníctvo projektov financovaných EÚ. V projekte CSA som národným koordinátorom.

nc-Marusakova-Ludmila
nc-czechia-flag

Ludmila Marusakova

Click the icon to copy the email Email Copied

Institute for Agricultural Economics and Information

Životopis

Head of the Unit for Knowledge Transfer and Innovations with extensive experience in training, education, and extension in agriculture, forestry, and rural development. Coordinated and facilitated national projects, events, and knowledge-sharing platforms, and participated in several international projects. Served as a policy advisor and former Head of the Liaison Unit for the Ministerial Conference on the Protection of Forests in Europe.

By using this website you are confirming our