Vizitați pagina deCONTACT pentru a face întrebări.
Pentru întrebări, alegeți o persoană de interes potrivită și completați formularul din pagine deCONTACT.

Lideri Tematici

Prezentarea celor 12 lideri tematici ai proiectului, fiecare luând conducerea în domeniile lor respective pentru a ajuta comunitatea de consilieri să-și îmbunătățească abilitățile și cunoștințele în aceste domenii specifice.

tl-marco-tonni

Marco TONNI

Click the icon to copy the email Email Copied

Agronom și consilier independent în viticultură la FBS

Italia

Domenii Tematice

Sănătatea solului și biodiversitatea

Biografie

Agronom, consilier independent în viticultura. Din 1996 ma ocup de sustenabilitate si sunt consultant pentru managementul si protectia podgoriei pentru singure Crame si zone viticole. Teme principale din 2009: Amprenta de carbon și apă; monitorizarea biodiversitatii si sanatatii solurilor; membru al Comisiei de Sustenabilitate a OIV și al Comitetului Tehnic al Equalitas (certificarea de sustenabilitate a sectorului vitivinicol).

tl-bourlet-celine

BOURLET Céline

Click the icon to copy the email Email Copied

Manager de proiect @ CRAPdL

Franţa

Domenii Tematice

Managementul culturilor

Biografie

Lucrez la proiecte de cercetare pentru culturi arabile și furaje. Gestionez proiecte dar conduc și experimente pe teren și analizez datele care provin din proiect. Un proiect la care lucrez în acest moment este adaptarea culturilor la schimbările climatice.

tl-Jana-Roels

Jana Roels

Click the icon to copy the email Email Copied

Consultant în inovație @ ISP

Belgia

Domenii Tematice

Mecanisme de recompensare

Biografie

Jana Roels, consultant în inovare în agricultură durabilă, deține o diplomă de master în inginerie bioștiințifică. Specializată în schimbările climatice și sustenabilitatea în agricultură, excelează în domenii precum reducerea pierderilor de alimente, dezvoltarea produselor și cultivarea carbonului. Cu expertiză în managementul proiectelor europene, ea reprezintă în prezent ISP-BB în proiecte precum Interreg NWE Smart Carbon Farming.

tl-ROUILLE-Benoît

ROUILLE Benoit

Click the icon to copy the email Email Copied

Expert în sisteme de nutriție și hrănire a vacilor de lapte @ IDELE

Franţa

Domenii Tematice

Emisii de metan

Biografie

Lucrez la Institutul Francez de Zootehnie, ca expert în alimentația și sistemele de hrănire a vacilor de lapte. Sunt responsabil de proiecte regionale, naționale și europene care privesc producția de lapte, competiția furaj-aliment, utilizarea terenurilor și amprenta de carbon. Cu privire la această ultimă problemă, furnizarea de strategii eficiente fermierilor pentru reducerea emisiilor de metan este o activitate critică în curs de desfășurare pentru industria produselor lactate. Sunt implicat în mod deosebit în această cercetare.

tl-klaus-engelmann

Klaus Engelmann

Click the icon to copy the email Email Copied

Manager de proiect @ LK-STMK

Austria

Domenii Tematice

Managementul Energiei

Biografie

Master în științe ale sistemului de mediu. Manager de proiect cu experiență în proiecte internaționale pentru bioresurse. În poziția actuală în Departamentul Energie, Climă și Bioresurse la Camera de Agricultură și Silvicultură din Stiria sunt responsabil pentru proiecte naționale și internaționale, dar și ca consultant energetic pentru fermierii din Stiria.

tl-stephen-briggs-abacus

Stephen Briggs

Click the icon to copy the email Email Copied

Consilier agroforestal @ ABACUS

UK

Domenii Tematice

Agrosilvicultura

Biografie

Peste 25 de ani de experiență în proiectarea și consilierea în domeniul agrosilviculturii. Fermier cu cel mai mare agroforestur comercial din Marea Britanie și LL pe proiect CFD. Peste 10 studenți doctoranzi și MSC studiază agrosilvicultura la fermă. Vicepreședinte fondator al Federației Europene de Agrosilvicultură. Abacus este liderul serviciului de consiliere agroforestal din Regatul Unit. Abacus implicat în dezvoltarea politicii guvernamentale privind agrosilvicultura la nivelul Regatului Unit și al UE.

tls-Thomas-Gontier

Thomas Gontier

Click the icon to copy the email Email Copied

Managementul energiei @ Institut de l'Élevage

Franţa

Domenii Tematice

Producția de biogaz

Biografie

Lucrez la Institutul Francez de Zootehnie. Lucrez la energia în fermă: consumul de energie, economisirea energiei și producția de energie (fotovoltaic, biogaz), legături între energie și emisiile de GES. Anterior, am susținut mulți fermieri în proiectele lor de producție de biogaz (pentru cogenerare sau injectare biometan) cu suport tehnic, relație cu autoritățile locale și cetățenii, reglementări, experimente, culturi energetice...

By using this website you are confirming our