Climate Smart Advsisors Logo
За запитвания посетете на страницата за КОНТАКТИ
За отправяне на запитвания изберете подходящо лице и попълнете формата на страницата за КОНТАКТИ

Тематични лидери

Представяме ви 12-те тематични лидера на проекта, всеки от които поема водеща роля в съответните си области, за да помогне на консултантската общност да подобри своите умения и знания в тези специфични области.

tl-marco-tonni

Marco TONNI

Click the icon to copy the email Email Copied

Агроном и лозарски съветник на свободна практика @ FBS

Италия

Тематични Oбласти

Soil Health & Biodiversity

Биография

Агроном, съветник по лозарство на свободна практика. От 1996 г. се занимавам с устойчивост и съм консултант по стопанисване и опазване на лозята за отделни винарни и лозови масиви. Основни теми от 2009 г. насам: въглеродни и водни отпечатъци; мониторинг на биоразнообразието и здравето на почвите; член на Комисията за устойчивост на OIV и на Техническия комитет на Equalitas (сертифициране за устойчивост на лозаро-винарския сектор).

tl-bourlet-celine

BOURLET Céline

Click the icon to copy the email Email Copied

Мениджър на проекти @ CRAPdL

Франция

Тематични Oбласти

Управление на културите

Биография

Работя по научни проекти за полски култури и фураж. Управлявам проекти, но също така провеждам експерименти на терен и анализирам данни, идващи от проекта. Един проект, върху който работя в момента, е за адаптирането на културите към изменението на климата.

tl-Jana-Roels

Jana Roels

Click the icon to copy the email Email Copied

Консултант по иновации @ ISP

Белгия

Тематични Oбласти

Механизми за възнаграждение

Биография

Яна Роелс, консултант по иновации в устойчивото земеделие, има магистърска степен по бионаучно инженерство. Специализирайки в изменението на климата и устойчивостта в селското стопанство, тя се отличава в области като намаляване на загубите на храна, разработване на продукти и въглеродно земеделие. С опит в управлението на европейски проекти, тя в момента представлява ISP-BB в проекти като Interreg NWE Smart Carbon Farming.

tl-ROUILLE-Benoît

ROUILLE Benoit

Click the icon to copy the email Email Copied

Експерт по хранене и системи за хранене на млечни крави @ IDELE

Франция

Тематични Oбласти

Емисии на метан

Биография

Работя във Френския животновъден институт, като експерт по хранене и системи за хранене на млечни крави. Отговарям за регионални, национални и европейски проекти, свързани с производството на мляко, конкуренцията за фуражи и храни, използването на земята и въглеродния отпечатък. По този последен въпрос предоставянето на ефективни стратегии на фермерите за намаляване на емисиите на метан е критична текуща работа за млечната промишленост. Аз съм особено ангажиран в това изследване.

tl-klaus-engelmann

Klaus Engelmann

Click the icon to copy the email Email Copied

Ръководител на проекта @ LK-STMK

Австрия

Тематични Oбласти

Управление на енергията

Биография

Магистърска степен по системни науки за околната среда. Опитен ръководител проекти в международни проекти за биоресурси. В настоящата позиция в отдел „Енергия, климат и биоресурси“ в Камарата на земеделието и горите в Щирия отговарям за национални и международни проекти, но също така и като енергиен консултант за фермери в Щирия.

tl-stephen-briggs-abacus

Stephen Briggs

Click the icon to copy the email Email Copied

Съветник по агролесовъдство @ ABACUS

UK

Тематични Oбласти

Агролесовъдство

Биография

25+ години опит в проектирането и консултирането в областта на агролесовъдството. Фермер с най-голямото търговско агролесовъдство в Обединеното кралство и LL по CFD проект. 10+ докторанти и магистърски студенти изучават агролесовъдство във фермата. Заместник-председател на Европейската агролесовъдна федерация. Abacus е водеща консултантска служба за агролесовъдство в Обединеното кралство. Abacus участва в разработването на правителствена политика за агролесовъдство на ниво Обединено кралство и ЕС.

tls-Thomas-Gontier

Thomas Gontier

Click the icon to copy the email Email Copied

Енергиен мениджмънт @ Institut de l'Élevage

Франция

Тематични Oбласти

Производство на биогаз

Биография

Работя във Френския животновъден институт. Работя върху енергията във фермата: потребление на енергия, спестяване на енергия и производство на енергия (фотоволтаици, биогаз), връзки между енергията и емисиите на парникови газове. Преди това съм подкрепял много фермери в техните проекти за производство на биогаз (за когенерация или инжектиране на биометан) с техническа подкрепа, връзка с местните власти и граждани, разпоредби, експерименти, енергийни култури...

By using this website you are confirming our