Apmeklējiet KONTAKTU LAPU lai uzdotu jautājumus.
Uzziņas veikšanai izvēlieties sev piemērotu personu un aizpildiet veidlapu KONTAKTU lapa.

Nacionālie koordinatori

Iepazīstinām ar projekta Climate Smart Advisors 27 nacionālajiem koordinatoriem, kuri ir atbildīgi par nacionālo aktivitāšu organizēšanu katrā iesaistītajā Eiropas valstī.

nc-Ioanna-kalyva
nc-greece-flag

Ioanna Kalyva​

Click the icon to copy the email Email Copied

Vecākā projektu vadītāja @ GAIA

Biogrāfija

ES finansēto projektu nodaļas vadīšana GAIA EPICHEIREIN. Es strādāju par vecāko projektu vadītāju ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi ES pētniecības un inovāciju projektu vadīšanā, kas koncentrējas uz lauku attīstību un digitālo lauksaimniecību. Esmu pieredzējis valsts līdzfinansētu projektu īstenošanā ilgtspējīgas lauksaimniecības attīstības un veicināšanas jomā. Manas galvenās intereses ir projekti, kas saistīti ar klimata pasākumiem saistībā ar ilgtspējīgu lauksaimniecību un novatoriskām darbībām.

nc-rocco-lioy
nc-luxembourg-flag

Rocco Lioy

Click the icon to copy the email Email Copied

Projektu vadītājs @ CONVIS

Biogrāfija

Vairāk nekā 25 gadu pieredze ilgtspējības novērtēšanā lauksaimniecībā, koncentrējoties uz siltumnīcefekta gāzu emisijām un oglekļa kredītiem lopkopības sistēmās. Jaunu novērtēšanas sistēmu un parametru definēšana, pielietošana un ieviešana lopkopības saimniecībām. Daudzu gadu pieredze ES projektos (Interreg Grand-Region, Interreg NWE, Life+, Horizon Europe). Zinātniskās publikācijas un dalība lauksaimniecības kongresos, kā arī semināru organizēšana konsultantiem un lauksaimniekiem.

nc-Jasmina-Vagan
nc-croatia-flag

Jasmina Vagan

Click the icon to copy the email Email Copied

Zemkopības ministrijas departamenta vadītājs

Biogrāfija

Zemkopības ministrijas Uzņēmējdarbības ekonomikas un lauksaimniecības uzņēmumu vadības departamenta vadītājs. Ieguvis maģistra grādu lauksaimniecības uzņēmējdarbībā un lauku attīstībā. Savā profesionālajā darbā viņš koncentrējas uz ekspertu konsultāciju sniegšanu uzņēmējdarbības ekonomikas, lauku saimniecību finanšu vadības, investīciju plānošanas un risku vadības jomā, kā arī uz kvalitatīvu finansējuma avotu pieejamību.

nc-Daniel-Ács
nc-slovakia-flag

Daniel Acs

Click the icon to copy the email Email Copied

Inovāciju brokeris @ BEC

Biogrāfija

Inovāciju brokeris lauksaimniecībā, ar plašu pieredzi darbā ar lauksaimniekiem un konsultantiem (konsultāciju pakalpojumu sniegšana, Soil Living Lab iniciēšana, EIP darbības grupu izveide), valsts politikas veidotājiem (lauku attīstības programmu novērtējumi, KLP stratēģiskais plāns) un ES dienestiem (SCAR). AKIS, CAP tīkla EIP atbalsta mehānisms, EIP inovāciju apakšgrupa). Esmu iesaistījies vairākos ES finansētos AI projektos.

nc-Andras-Ver
nc-hungray-flag

András Vér

Click the icon to copy the email Email Copied

Vecākais zinātniskais līdzstrādnieks @ SZE

Biogrāfija

Es strādāju par vecāko pētnieku Széchenyi István Universitātē (SZE). Esmu nacionālais koordinators, uzdevumu vadītājs, CSC un projektu vadītājs CSA projektam Ungārijā. Manas galvenās darbības universitātē ir starptautisku projektu koordinēšana paplašināšanas, ilgtspējīgas lauksaimniecības, inovāciju pārneses un klimata viedās lauksaimniecības jomā, kā arī esmu iesaistīts augstskolas mācību darbā. Es pārvaldu Mosonmagyaróváras SZE Alberta Kazmera fakultātes demonstrācijas saimniecību tīklu.

nc-Renars-Sturmanis
nc-latvia-flag

Renars Sturmanis

Click the icon to copy the email Email Copied

Projekta vadītājs @ LLKC

Biogrāfija

Strādāju par ES fondu projektu vadītāju. Valsts un Eiropas līmenī. Vairāk kā 10 gadu pieredze dažādu ES finansētu projektu administrēšanā. Maģistra grāds finansēs un kredītos.

nc-Justyna-Fila
nc-poland-flag

Justyna Fila

Click the icon to copy the email Email Copied

Apmācību nodaļas vadītājs @ AAC

Biogrāfija

Maģistra grāds lopkopībā. 12 gadu pieredze. Mācību nodaļas vadītājs Lauksaimniecības Adisory centra filiālē Radomā

nc-Alessandro-Zatta
nc-italy-flag

Alessandro Zatta

Click the icon to copy the email Email Copied

Projektu vadītājs @ CRPA

Biogrāfija

Es strādāju Dzīvnieku audzēšanas pētniecības centrā Reggio Emilia (Itālija) un esmu iesaistīts valsts un Eiropas projektos, kas galvenokārt nodarbojas ar augkopību, augsnes veselību un lauksaimniecības sistēmu ietekmes uz vidi samazināšanu. Aktivitāte sastāv no projektu vadīšanas, pētniecisko darbību plānošanas saimniecībās, demonstrējumu iniciatīvu organizēšanas gan lauksaimniekiem, gan konsultantiem. Esmu nacionālais koordinators projektā ClimateSmartAdvisors.

nc-Miguel-Gimenez-Moolhuyzen
nc-spain-flag

Miguel Giménez-Moolhuyzen

Click the icon to copy the email Email Copied

Inovāciju padomnieks @ COEXPHAL

Biogrāfija

Inovāciju padomnieks un agronoms, kas strādā tehnoloģiju pārneses un inovāciju jomā ilgtspējīgā lauksaimniecībā: ūdens un augsnes apsaimniekošana, klimata viedā lauksaimniecība un integrētā kaitēkļu pārvaldība. Vadība a.o. Demonstrācijas aktivitātes, veicināšana, mācīšanās no vienaudžiem. Lauka darbības vadītājs dārzkopības pētījumu eksperimentālajā stacijā.

nc-michael-billensteiner
nc-austria-flag

Michael Billensteiner

Click the icon to copy the email Email Copied

Projekta vadītājs @ LK-STMK

Biogrāfija

Maģistra grāds atjaunojamo energoresursu sistēmās un tehniskajā energopārvaldībā. Pieredze fotoelektrisko iekārtu un liela mēroga saules siltuma sistēmu projektu vadībā. Pašreizējā amatā Štīrijas Lauksaimniecības un mežsaimniecības kameras Enerģētikas, klimata un bioresursu departamentā esmu atbildīgs par valsts un starptautiskajiem projektiem, kā arī kā enerģētikas konsultants Štīrijas lauksaimniekiem.

nc-pim-heeman
nc-netherlands-flag

Pim Heeman

Click the icon to copy the email Email Copied

Projektu vadītājs @ ZLTO

Biogrāfija

Esmu projektu eksperte ZLTO, lauksaimnieku un dārzkopju aizstāvības organizācijā Nīderlandes dienvidu reģionā. Man ir bakalaura grāds no HAS Lietišķo zinātņu universitātes starptautiskajā pārtikas un lauksaimniecības biznesā. Šobrīd esmu iesaistījies dažādos valsts un starptautiskos projektos, kas ir vērsti uz ilgtspējīgu lauksaimniecību, specializējoties oglekļa lauksaimniecībā un oglekļa pēdas nospiedumos.

nc-Maria-Suomela
nc-finland-flag

Maria Suomela

Click the icon to copy the email Email Copied

Projekta vadītājs @ ProAgria

Biogrāfija

Es strādāju par projektu vadītāju vairākiem starptautiskiem projektiem Somijas konsultatīvajā organizācijā. Galvenās tēmas aptver ilgtspējīgu lauksaimniecību no klimata, bioloģiskās daudzveidības un inovāciju perspektīvas.

nc-Tom-Schaeken
nc-belgium-flag

Tom Schaeken

Click the icon to copy the email Email Copied

Inovāciju konsultants @ Boerenbond Projects

Biogrāfija

Esmu bioinženieris (mašīnas, lauksaimniecības ēkas un klimatizācija) un ieguvu pēcdiploma grādu uzņēmējdarbības vadībā. Lauksaimnieku organizācijā Boerenbond strādāju par inovāciju konsultantu klimata un enerģētikas jautājumos un esmu pieredzējis projektu izstrādātājs un koordinators (Horizon, Interreg NWE). Iepriekšējās funkcijās biju projektu attīstītājs komerciālā kūts būvniecības uzņēmumā, cūku barības tehniskais-komerciālais konsultants un vadīju AVEVE barības (lielākā barības ražotāja Beļģijā) integrācijas cūku fermu.

nc-Maria-Alejandra-Arias-Escobar
nc-denmark-flag

Maria Alejandra Arias Escobar.

Click the icon to copy the email Email Copied

Konsultants @ ICOEL

Biogrāfija

Esmu īpašs konsultants Klimata un dabas komandā, kā arī starptautiskais padomnieks ICOEL. Iekšēji koordinēju 4 ES projektus, kas galvenokārt saistīti ar inovatīvu klimata pasākumu ieviešanu lauksaimniecībā un konkrētāk bioloģiskās lauksaimniecības nozarē.

nc-Diogo-Moniz
nc-portugal-flag

Diogo Moniz

Click the icon to copy the email Email Copied

Projekta vadītājs @ Consulai

Biogrāfija

Diogo ir 4 gadu pieredze projektu vadībā. Pašlaik viņš ir iesaistīts trīs citos Consulai projektos Horizon Europe: QuantiFarm, ClimateFarmDemo un SoilValues. Viņa galvenie pienākumi ir koordinēt 30 testēšanas gadījumus DAT testēšanai reālos apstākļos 20 valstīs, koordinēt un īstenot projektu apmācības centrus, palīdzēt koordinēt Living Lab iniciatīvu un izveidot 12 CoP visā Eiropā, lai apstiprinātu un paplašinātu augsnes veselības uzņēmējdarbību. modeļiem.

nc-Catalin-Dragomir
nc-romania-flag

Catalin Dragomir

Click the icon to copy the email Email Copied

Koordinators @ IBNA Balotesti

Biogrāfija

20+ nacionālo projektu un programmu koordinators dzīvnieku ēdināšanas un ar to saistītās jomās; partneris/valsts, kas atbildīgs 10+ Eiropas projektos; 20 gadu pieredze pētniecības darbības augstākajā vadībā (zinātniskais sekretārs / zinātniskais direktors / IBNA ģenerāldirektors); 20 gadu pieredze pētījumu rezultātu tehnoloģiju pārnesē; Žurnāla Archiva Zootechinca galvenais redaktors; pieredze pasākumu/apmācību organizēšanā, pieredze zinātniskajā/institucionālajā vērtēšanā u.c.

nc-Lina-Zukauskiene
nc-lithuania-flag

Lina Zukauskiene

Click the icon to copy the email Email Copied

Inovāciju atbalsta dienesta vadītājs @ LAAS

Biogrāfija

LZA Inovāciju atbalsta dienesta vadītājs, inovāciju projektu koordinators, ES KLP tīkla Inovāciju un zināšanu apmaiņas apakšgrupas (SoIKE) dalībnieks. Esmu atbildīgs par nacionālo un starptautisko inovāciju projektu koordinēšanu, LJA sadarbības attīstīšanu ar konsultatīvām, pētniecības un inovācijas institūcijām, pārstāvu LJA nacionālos un starptautiskos pasākumos. Esmu nacionālais koordinators projektā ClimateFarmDemo.

nc-Agathe-Darret
nc-france-flag

Agathe Darret

Click the icon to copy the email Email Copied

Projekta vadītājs @ Chambre d'Agriculture France

Biogrāfija

Es strādāju par Eiropas projektu vadītāju Francijas Lauksaimniecības kamerā, sniedzot administratīvu un tehnisko atbalstu reģionālajām lauksaimniecības kamerām, kas iesaistītas dažādos Horizon Europe projektos par interaktīvo inovāciju, klimata viedo lauksaimniecību un aprites ekonomiku.

nc-sasa-hocevar
ncs-slovenia-flag

Saša Hočevar

Click the icon to copy the email Email Copied

Lauksaimniecības un mežsaimniecības kameras vecākais jurists

Biogrāfija

Es strādāju par vecāko juristu Slovēnijas Lauksaimniecības un mežsaimniecības kamerā. Esmu atbildīgs par ES finansēto projektu finanšu atskaitēm. CSA projektā esmu nacionālais koordinators.

nc-Marusakova-Ludmila
nc-czechia-flag

Ludmila Marusakova

Click the icon to copy the email Email Copied

Institute for Agricultural Economics and Information

Biogrāfija

Head of the Unit for Knowledge Transfer and Innovations with extensive experience in training, education, and extension in agriculture, forestry, and rural development. Coordinated and facilitated national projects, events, and knowledge-sharing platforms, and participated in several international projects. Served as a policy advisor and former Head of the Liaison Unit for the Ministerial Conference on the Protection of Forests in Europe.

By using this website you are confirming our