Besøg KONTAKTSIDEN for at stille spørgsmål.
For at stille spørgsmål, vælg en passende person af interesse og udfyld formularen på KONTAKTSIDEN .

Nationale koordinatorer

Introduktion til de 27 nationale koordinatorer af Climate Smart Advisors-projektet, som er ansvarlige for at orkestrere nationale aktiviteter i hvert involveret europæisk land.

nc-Ioanna-kalyva
nc-greece-flag

Ioanna Kalyva​

Click the icon to copy the email Email Copied

Senior projektleder @ GAIA

Biografi

Leder den EU-finansierede projektafdeling i GAIA EPICHEIREIN. Jeg arbejder som senior projektleder med mere end 10 års erfaring i at lede EU's forsknings- og innovationsprojekter med fokus på landdistriktsudvikling og digitalt landbrug. Jeg har erfaring med implementering af nationalt samfinansierede projekter inden for udvikling og forbedring af bæredygtigt landbrug. Projekter relateret til klimahandlinger knyttet til bæredygtigt landbrug og innovative tiltag er mine hovedinteresser.

nc-rocco-lioy
nc-luxembourg-flag

Rocco Lioy

Click the icon to copy the email Email Copied

Projektleder @ CONVIS

Biografi

Mere end 25 års erfaring i bæredygtighedsvurdering i landbruget med fokus på drivhusgasemissioner og CO2-kreditter i husdyrsystemer. Definition, anvendelse og implementering af nye vurderingssystemer og parametre for husdyrbrug. Mange års erfaring i EU-projekter (Interreg Grand-Region, Interreg NWE, Life+, Horizon Europe). Videnskabelige publikationer og deltagelse i landbrugskongresser samt afholdelse af seminarer for konsulenter og landmænd.

nc-Jasmina-Vagan
nc-croatia-flag

Jasmina Vagan

Click the icon to copy the email Email Copied

Afdelingschef @ Landbrugsministeriet

Biografi

Afdelingschef for Erhvervsøkonomi og Drift af Landbrugsbedrifter i Landbrugsministeriet. Har en kandidatgrad i Agribusiness and Rural Development. I sit faglige arbejde fokuserer han på at yde ekspertrådgivning inden for erhvervsøkonomi, økonomistyring af landbrugsbedrifter, investeringsplanlægning og risikostyring, samt på tilgængeligheden af kvalitetsfinansieringskilder.

nc-Daniel-Ács
nc-slovakia-flag

Daniel Acs

Click the icon to copy the email Email Copied

Innovationsmægler @ BEC

Biografi

Innovationsmægler i landbrug, med bred erfaring med at arbejde med landmænd og rådgivere (at levere rådgivningstjenester, initiere Soil Living Lab, udvikling af EIP Operational Groups), nationale politiske beslutningstagere (evalueringer af landdistriktsudviklingsprogrammer, CAP Strategic Plan) og EU-tjenesterne (SCAR) AKIS, CAP Network EIP Support Facility, EIP Subgroup for Innovation). Jeg er involveret i flere EU-finansierede HE-projekter.

nc-Andras-Ver
nc-hungray-flag

András Vér

Click the icon to copy the email Email Copied

Seniorforsker @ SZE

Biografi

Jeg arbejder som seniorforsker ved Széchenyi István University (SZE). Jeg er national koordinator, opgaveleder, CSC og projektleder for CSA-projektet i Ungarn. Mine hovedaktiviteter på universitetet er koordinering af internationale projekter inden for udvidelse, bæredygtigt landbrug, innovationsoverførsel og klimasmart landbrug, ligesom jeg er involveret i universitetsundervisning. Jeg leder demonstrationsfarmnetværket på SZE Albert Kazmer-fakultetet i Mosonmagyaróvár.

nc-Renars-Sturmanis
nc-latvia-flag

Renars Sturmanis

Click the icon to copy the email Email Copied

Projektleder @ LLKC

Biografi

Jeg er projektleder af projekter finansieret af EU-midler. På nationalt og europæisk plan. Kandidatgrad i finansiering og kredit.

nc-Justyna-Fila
nc-poland-flag

Justyna Fila

Click the icon to copy the email Email Copied

Leder af uddannelsesafdelingen @ AAC

Biografi

Kandidatgrad i husdyrbrug. 12 års erfaring. Leder af uddannelsesafdelingen i Agricultural Adisory Centers afdelingskontor i Radom

nc-Alessandro-Zatta
nc-italy-flag

Alessandro Zatta

Click the icon to copy the email Email Copied

Projektleder @ CRPA

Biografi

Jeg arbejder på forskningscentret for animalsk produktion i Reggio Emilia (Italien), og jeg er involveret i nationale og europæiske projekter, der hovedsageligt beskæftiger sig med afgrødeproduktion, jordsundhed og reduktion af miljøpåvirkningerne fra landbrugssystemer. Aktiviteten består i at lede projekter, planlægge forskningsaktiviteter på bedrifter, organisere demonstrationsinitiativer for både landmænd og konsulenter. Jeg er national koordinator i ClimateSmartAdvisors-projektet.

nc-Miguel-Gimenez-Moolhuyzen
nc-spain-flag

Miguel Giménez-Moolhuyzen

Click the icon to copy the email Email Copied

Innovationsrådgiver @ COEXPHAL

Biografi

Innovationsrådgiver og agronom, der arbejder med teknologioverførsel og innovation i bæredygtigt landbrug: vand- og jordforvaltning, klimasmart landbrug og integreret skadedyrsbekæmpelse. Ledelse bl.a. Demonstrationsaktiviteter, facilitering, peer to peer læring. Feltdriftsleder i en forsøgsstation for gartneriforskning.

nc-michael-billensteiner
nc-austria-flag

Michael Billensteiner

Click the icon to copy the email Email Copied

Projektleder @ LK-STMK

Biografi

Kandidatgrad i vedvarende energisystemer og teknisk energiledelse. Erfaren i projektledelse af solcelleanlæg og storskala solvarmeanlæg. I den nuværende stilling i afdelingen for energi, klima og bioressourcer ved Landbrugs- og Skovbrugskammeret i Steiermark er jeg ansvarlig for nationale og internationale projekter, men også som energikonsulent for landmænd i Steiermark.

nc-pim-heeman
nc-netherlands-flag

Pim Heeman

Click the icon to copy the email Email Copied

Projektleder @ ZLTO

Biografi

Jeg er projektekspert hos ZLTO, en fortalervirksomhed for landmænd og gartnere i den sydlige region af Holland. Jeg har en BBA fra HAS University of Applied Sciences i International Food & Agri Business. I øjeblikket er jeg engageret i forskellige nationale og internationale projekter, der centrerer sig om bæredygtigt landbrug, med speciale i kulstoflandbrug og kulstoffodaftryk.

nc-Maria-Suomela
nc-finland-flag

Maria Suomela

Click the icon to copy the email Email Copied

Projektleder @ ProAgria

Biografi

Jeg arbejder som projektleder for flere internationale projekter i en finsk rådgivningsorganisation. Hovedemnerne dækker bæredygtigt landbrug ud fra perspektiverne klima, biodiversitet og innovation.

nc-Tom-Schaeken
nc-belgium-flag

Tom Schaeken

Click the icon to copy the email Email Copied

Innovationskonsulent @ Boerenbond Projects

Biografi

Jeg er bioingeniør (maskiner, agrobygninger & klimatisering) og har en postgraduate grad i Business Administration. Hos Farmers Organisation Boerenbond arbejder jeg som innovationskonsulent klima og energi og er erfaren projektudvikler og koordinator (Horizon, Interreg NWE). I tidligere funktioner var jeg projektudvikler for et kommercielt staldbyggeri, teknisk-kommerciel rådgiver svinefoder og jeg ledede integrationssvinefarmen af AVEVE feed (største foderproducent i Belgien).

nc-Maria-Alejandra-Arias-Escobar
nc-denmark-flag

Maria Alejandra Arias Escobar.

Click the icon to copy the email Email Copied

Konsulent @ ICOEL

Biografi

Jeg er specialkonsulent i teamet af Klima og Natur samt international rådgiver hos ICOEL. Jeg koordinerer internt 4 EU-projekter, hovedsagelig relateret til implementering af innovative klimahandlinger i landbruget, og mere specifikt i den økologiske landbrugssektor.

nc-Diogo-Moniz
nc-portugal-flag

Diogo Moniz

Click the icon to copy the email Email Copied

Projektleder @ Consulai

Biografi

Diogo har 4 års erfaring med projektledelse. Han er i øjeblikket involveret i tre andre Horizon Europe-projekter hos Consulai: QuantiFarm, ClimateFarmDemo og SoilValues. Hans hovedansvar omfatter koordinering af 30 testcases af DAT'ers testning under reelle forhold i 20 lande, koordinering og implementering af projekttræningscentre, bistand til koordinering af et Living Lab-initiativ og etablering af 12 CoP'er rundt om i Europa til at validere og opskalere jordsundhedsvirksomhed modeller.

nc-Catalin-Dragomir
nc-romania-flag

Catalin Dragomir

Click the icon to copy the email Email Copied

Koordinator @ IBNA Balotesti

Biografi

Koordinator for 20+ nationale projekter og programmer inden for dyreernæring og relaterede områder; partner/land ansvarlig i 10+ europæiske projekter; 20 års erfaring i topledelse af forskningsaktiviteter (videnskabssekretær / videnskabelig direktør / generaldirektør for IBNA); 20 års erfaring med teknologioverførsel af forskningsresultaterne; Chefredaktør for Archiva Zootechinca journal; erfaring med tilrettelæggelse af events/træninger, erfaring med videnskabelig/institutionel evaluering mv.

nc-Lina-Zukauskiene
nc-lithuania-flag

Lina Zukauskiene

Click the icon to copy the email Email Copied

Head of Innovation Support Service @ LAAS

Biografi

Head of Innovation Support Service hos LAAS, koordinator af innovationsprojekter, medlem af EU CAP Network Subgroup on Innovation and Knowledge Exchange (SoIKE). Jeg er ansvarlig for koordinering af nationale og internationale innovationsprojekter, udvikling af LAAS samarbejde med rådgivnings-, forsknings- og innovationsinstitutioner, repræsentant for LAAS ved nationale og internationale arrangementer. Jeg er national koordinator i ClimateFarmDemo-projektet.

nc-Agathe-Darret
nc-france-flag

Agathe Darret

Click the icon to copy the email Email Copied

Projektleder @ Chambre d'Agriculture Frankrig

Biografi

Jeg arbejder som europæisk projektleder hos Chamber of Agriculture France, og giver administrativ og teknisk støtte til de regionale landbrugskamre, der er involveret i forskellige Horizon Europe-projekter om interaktiv innovation, klimasmart landbrug og cirkulær økonomi.

nc-sasa-hocevar
ncs-slovenia-flag

Saša Hočevar

Click the icon to copy the email Email Copied

Senior Associate @ Chamber of Agriculture and Forestry

Biografi

Jeg arbejder som senior associate hos Chamber of Agriculture and Forestry of Slovenia. Jeg er ansvarlig for finansiel rapportering af EU-finansierede projekter. I CSA projektet er jeg national koordinator.

nc-Marusakova-Ludmila
nc-czechia-flag

Ludmila Marusakova

Click the icon to copy the email Email Copied

Institute for Agricultural Economics and Information

Biografi

Head of the Unit for Knowledge Transfer and Innovations with extensive experience in training, education, and extension in agriculture, forestry, and rural development. Coordinated and facilitated national projects, events, and knowledge-sharing platforms, and participated in several international projects. Served as a policy advisor and former Head of the Liaison Unit for the Ministerial Conference on the Protection of Forests in Europe.

By using this website you are confirming our